Услуге

ЕСТЕТСКА МЕДИЦИНА


Ординација „Ваша зубарка“ нуди професионалне третмане за подмлађивање, решавање естетских недостатака и очување лепог изгледа применом нехирушких метода. Све процедуре обавља сертификовани доктор из ових области. Ту спадају:

ХИЈАЛУРОНСКИ ФИЛЕРИ

Хијалуронска киселина је један од главних састојака коже који је одржава хидрираном, даје јој једрину, тонус и глаткоћу. Током година концентрација хијалуронске киселине се смањује.Као последица тога настају боре, флеке, пеге, а кожа постаје танка и сува, па је потребно да је освежимо, дајући јој потребан хијалурон. Процедура је краткотрајна, безбедна, изводи се у локалној анестезији, а пацијент одмах након третмана може да се врати својим свакодневним активностима. Хијалуронске филере можемо да користимо за:

The effect lasts from 12 to 18 months depending on the type of skin and region being treated. In our office we use filets of renowned manufacturers: Juvederm, Reveanse and Stylage.

БОТУЛИНУМ ТОКСИН – БОТОКС

Ботулинум токсин – ботокс је најсавременији и најделотворнији третман којим елиминишемо динамичке боре на лицу. Користи се за уклањање бора на челу, између обрва и око очију. Уз помоћ ботокса успешно можемо решити проблем хиперхидрозе – прекомерног знојења. Ботулинум токсин је ензим који се убризгава директно у мишиће, у којима блокира пренос нервних импулса и привремено онемогућава мишићну контракцију. Услед релаксације мишића кожа која лежи преко њих се не набира. На тај начин се смањују или потпуно елиминишу већ постојеће динамичке боре и спречава се појава нових. Изводи се у локалној анестезији, третман траје петнестак минута, а пун ефекат се види после 10 - 14 дана.

ПРП ПЛАЗМА ЛИФТИНГ

ПРП третман сопственим ћелијама крвне плазме представља савремену методу у медицини којом на природан начин подмлађујемо кожу и решавамо недостатке на њој. Центрифугирањем крви пацијента добија се серум са великом коичином фактора раста, који се ињектира у кожу пацијента веома танким иглицама. Овим третманом се постиже боља хидрираност, текстура, тонус и боја коже. Ефекат је одмах приметан, а појачава се у наредних 6 - 8 недеља синтетисањем колагена у кожи. Ова метода се користи за:


Третман је потпуно безбедан, а могућност алергија сведен на минумум услед коришћења сопствене крви пацијента. Селулар матрикс

Селулар матрикс је иновативна метода за подмлађивање која комбинује аутологну плазму обогаћену тромбоцитима са факторима раста и хијалуронску киселину. Овом методом се на безбедан и ефикасан начин стимулише регенерација и способност зацељивања, а кожи се враћа хидратација и волумен, услед присутства неумрежене хијалуронске киселине.

МЕЗОТЕРАПИЈА

Мезотерапија је неинвазивна метода којом се у средишњи слој коже убризгавају витамини, минерали, антиоксиданси, хијалуронска киселина и остале активне материје чиме се постиже:

МЕЗОНИТИ И ЛИФТНИНИ

Третман 3Д мезонитима је иновативна метода постављања еластичних биоразградивих нити под кожу, у свим нивоима и свим правцима. Нити се потпуно ресорбују после 4-8 месеци, остављајући за собом колаген који кожи даје дуготрајну потпору. Лифтинг ефекат је видљив одмах након третмана уз потпуно очуваност мимике и природног изгледа. Третман мезонитима решава проблеме дубоких бора на лицу, а користи се и у случајевима када је дошло до пада тонуса и опуштања коже на подбрадку, деколтеу, надлактицама, бутинама, коленима, стомаку и леђима. Довољан је само један третман, а резултати трају до 2 године, када се третман може поновити.

ХEMIJСКИ ПИЛИНГ

Хемијски пилинг је процедура уклањања површинског слоја коже чиме се постиже њена регенерација. Хемијским пилинзима успешно можемо решити проблем:

Препоручује се серија од 3 – 4 третмана који се након неколико месеци могу поновити.

Контакт

Адреса

Капетана Коче 10/5-6
35000, Јагодина

Електронска пошта

vasazubarka@gmail.com

Телефон

+381 63 74 88 985

Радно време

Понедељак - Петак
9.00 - 20.00

Друштвене мреже